Земја во која не се стигнува

  • Сцена: Детска
  • Времетраење: 58 минути
  • Премиера: 9.12.2018
  • Возраст: 4+
{JEVK2EMBED}

Драматуршка адаптација и Режија: Виолета Џолева

Aко чувствувате дека околу вас сѐ е грдо - девојчињата ве исмеваат,возрасните мислат дека ништо не знаете, мајките само ве опоменуваат, наставниците ве караат дека сте мрзеливи, а татковците дека сте плачковци... Побарајте го чичко Сѐ и децата кои играат во првиот македонски мјузикл за деца со деца. Тие ќе ве одведе во волшебната земја на Оливера Николова, а таму ќе ве чекаат прекрасните песни на Александар Џамбазов.

Играат:

Драган Спасов – Дац

Мартин Јорданоски

Катарина Илиевска Силјановска

 

Гости – Деца :

Јован Петровски

Лука Златков

Петар Златков

Михаил Николовски

Александар Грчев

Јован Дукмеџиев

Ена Исмаили

Ема Ќулавкова

Марија Јанчевска

Мања Митевска

Луна Бејков

Јелопи Седеу Нишевиќ

Лара Трпческа

Лена Катја Илиевска

Ирина Давидовска

Неда Димкова

Ангела Алексовска

Асистент на режија

Драган Спасов - Дац

Драматург

Маја Стефановиќ

Кореографија

Кренаре Невзати - Кери

Костимограф

Елена Дончева

Музички продуцент:

Александар Митевски

Аранжер:

Дамир Имери

Видео проекција и анимација:

Емил Петро

Аранжер:

Дамир Имери

Media

FaLang translation system by Faboba

Месечен репертоар

Јуни 2024
П В С Ч П С Н
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Маркетинг