15 Мај 2018

Намалена цената на билетите во ТДМ

Пролет во Театар за деца и младинци!

Со цел уште поголема радост на децата, како и продолжување на уживањето на останатата публика, цената на билетите во Театарот за деца и младинци во периодот од 15 Мај до 10 Јуни се намалува од 200 на 150 денари.

Со Почит,
Секогаш Ваш
Н.У. Театар за деца и младинци

 

FaLang translation system by Faboba

Месечен репертоар

Јануари 2023
П В С Ч П С Н
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Маркетинг