15 May 2018

Намалена цената на билетите во ТДМ

There is no translation available.

Пролет во Театар за деца и младинци!

Со цел уште поголема радост на децата, како и продолжување на уживањето на останатата публика, цената на билетите во Театарот за деца и младинци во периодот from 15 Мај до 10 Јуни се намалува from 200 на 150 денари.

Со Почит,
Секогаш Ваш
Н.У. Театар за деца и младинци

 

FaLang translation system by Faboba

Monthly repertoire

December 2022
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Marketing