Исполнета желба

  • Сцена: Детска
  • Тип на претстава: Детска
  • Премиера: 18.12.2023
  • Возраст: 3+
{JEVK2EMBED}

Креативен тим: Драгана Милошевски Попова, Игор Ивковиќ, Кирил Василев, Бранкица Јордановска

Секоја новогодишна желба е посебна и се исполнува на волшебен начин. Токму во нашата приказна ќе видиме дека искрената желба на едно мало девојче, останато само за новогодишната ноќ, станува реалност. Во нејзиниот пат на исполнување на желбата таа запознава необични, волшебни ликови кои ѝ помагаат, а исто така запознава вистински другар, Освојувањето на новите хоризонти, исполнувањето на нашите желби секогаш се посилни и пореални со другари.

Дајте си шанса за нови пријателства, нови идеи и нови заеднички искрени желби. И кога доаѓа Новата година... секоја желба е возможна!

Затоа што, највредните и најважните нешта лежат во вашите раце и вашето срце.

FaLang translation system by Faboba

Месечен репертоар

Март 2024
П В С Ч П С Н
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Маркетинг