Документи

There is no translation available.

ГодинаТип на извештај
15.2.2022 Завршна сметка за 2021та година
31.1.2022 Годишен план за јавни набавки за 2022
25.1.2022 Правилник за користење, управување и одржување на службените воизла на НУ Театар за деца и младинци - Скопје
26.10.2021 Процедура за начинот на постапување за заштитено внатрешно пријавување во Националната установа Театар за деца и младинци - Скопје
26.10.2021 Одлука за назначување овластено лице за прием на пријави доставени заради заштитено внатрешно пријавување
26.10.2021 Процедура за спроведување на јавни набавки на НУ ТДМ
22.10.2021 Протокол за работа на НУ ТДМ
04.10.2021 Годишен план за спречување корупција
07.9.2021 Одлука за определување службено лице за остварување на правото на слободен пристап до информации from јавен карактер
26.2.2021 План за јавни набавки за 2021та година
25.2.2021 Завршна сметка за 2020та година
20.8.2020 Систематизација на работни места на НУ Театар за деца и младинци - Скопје
20.8.2020 Правилник за внатрешна организација на работни места на НУ Театар за деца и младинци - Скопје
24.2.2020 Завршна сметка за 2019та година
21.2.2020 Програмски активности/претстави на установата за 2020 година
10.2.2020 Кодекс за административни службеници
27.1.2020 План за јавни набавки за 2020та година
22.1.2020 Годишен извештај за 2019та година
12.3.2019 Завршна сметка за 2018та година
2019 План за јавни набавки
2018 План за јавни набавки
2017 Извештај за годишна програма
2017 Завршна сметка
2016 Завршна сметка
FaLang translation system by Faboba

Monthly repertoire

August 2022
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Marketing