Месечен репертоар

1dummie_pretstava-screen.jpgThursday, 06 October 2022
Том Соер
19:00 hours
Возраст:
oblak_poste_eventr.jpgFriday, 07 October 2022
Некој нека ми каже колку сум важен
11:00 hours
Возраст: 6+
1plakati-dummie-TDM.jpgSaturday, 08 October 2022
Јованче и Марика
19:00 hours
Возраст:
plakat-pipi.jpgMonday, 10 October 2022
ТОБИ
00:00 hours
Возраст:
Гостување во Штип на фестивалот „МАЛИОТ ПРИНЦ“
1plakati-dummie-TDM.jpgWednesday, 12 October 2022
Што е силеџија
20:00 hours
Возраст: 14+
1plakati-dummie-TDM.jpgThursday, 13 October 2022
Супербајкастично
19:00 hours
Возраст: 6+
1plakati-dummie-TDM.jpgFriday, 14 October 2022
Палешка
19:00 hours
Возраст:
plakat-grdoto.jpgSaturday, 15 October 2022
Грдото пајче
19:00 hours
Возраст:
1plakati-dummie-TDM.jpgWednesday, 19 October 2022
Подрум
20:00 hours
Возраст: 14+
lazhesh_melita_poster.jpgThursday, 20 October 2022
Лажеш Мелита
19:00 hours
Возраст: 6+
crvenkapa-slideset.jpgFriday, 21 October 2022
Црвенкапа
19:00 hours
Возраст:
plakat-grdoto.jpgSaturday, 22 October 2022
Во детската соба
19:00 hours
Возраст:
malata_sirena_plakat.jpgThursday, 27 October 2022
Малата сирена
19:00 hours
Возраст:
macorot-plakat.jpgFriday, 28 October 2022
Мачорот во чизми
19:00 hours
Возраст:
1plakati-dummie-TDM.jpgSaturday, 29 October 2022
Палешка
19:00 hours
Возраст:

 

Спонзори и покровители

Monthly repertoire

01 October 2022
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
26
27
28
29
30
1
2
 
 
 
 
 
 
 
3
4
5
6
7
8
9
 
 
 
 
 
 
 
10
11
12
13
14
15
16
 
 
 
 
 
 
 
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
 
31
1
2
3
4
5
6
 
 
 
 
 
 
 
Show events from all categories


FaLang translation system by Faboba

Marketing

WORKING HOURS OF THE TICKET DESK

 • MondayНе работи
 • Tuesday10:00 - 12:00
  & 14:00 - 20:00
 • Wednesday10:00 - 12:00
  & 14:00 - 20:00
 • Thursday10:00 - 12:00
  & 14:00 - 20:00
 • Friday10:00 - 12:00
  & 14:00 - 20:00
 • Saturday10:00 - 12:00
  & 14:00 - 20:00

MESSAGE US

Име и презиме:
E-mail:
Порака

200 denarsticket price

02.3222.619TICKET RESERVATION AND QUESTIONS REGARDING BIRTHDAY PARTIES
bileti@tdm.mk

071.378.387TUESDAY TO FRIDAY FROM 12:00 TILL 15:00

ul. Dimitrija Chupovski 4,
1000 Skopje,
Republic N. Macedonia

02.3136.185ADMINISTRATION
contact@puppet.com.mk

 

znamenca levomasadeca levodeca desnodeca desnoznamenca desno

УСЛОВИ И ПРАВИЛА ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ НА РОДЕНДЕН:

 • Откуп на минимум 20 билети по редовна цена
 • Реденденот може да се прослави САМО во денови кога има претстави
  (Четврток, Петок, Сабота или Недела)
 • Роденденот се слави со претставата која е тој ден на репертоар
 • За сите останати информации Ве молиме јавете се на билетарата