19 September 2022

Награда за партнерска игра за Емра Куртишова и Мартин Јорданоски

There is no translation available.

Награда за партнерска игра за Емра Куртишова и Мартин Јорданоски, за улогите во претставата ПАЛЕШКА, на 9. Меѓународен фестивал за кукларство во Подгорица, Црна Гора.

FaLang translation system by Faboba

Monthly repertoire

December 2022
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Marketing