23 Јануари 2017

Проекти за 2017 година

За тековната 2017/2018та година, одбрани и одобрени се следните проекти:

1. Мачорот во чизми

Автор: Шарл Перо
Режија: Игор Ивковиќ

2. Снежната кралица

Режија: Софија Ристевска

3. Во месечевата соба

Автор: Валери Петров
Режија: Петар Пашо

FaLang translation system by Faboba

Месечен репертоар

Март 2023
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Маркетинг