30 Април 2013

Припреми за “Нашиот клас“

НАШИОТ КЛАС е драмски текст за младинци, со што ја продолжуваме нововостановената пракса за продуцирање на претстави наменети за младинската сцена. Текстот е на полскиот драмски писател Тадеуш Слобоѕијанек, режијата е на Владимир Милчин, сценограф е Крсте Џидров, костимограф Марија Пупучевска, додека музиката ќе биде избор на Владимир Милчин. Во претставата ќе играат Наташа Петровиќ, Симона Спировска, Емра Куртишова, Драган Довлев, Предраг Павловски, Владимир Лазовски, Ненад Митевски, Мики Анчевски, Бојан Кирковски и Мартин Јорданоски. Премиерата на претставата се очекува да биде кон крајот на Март или почетокот на Април 2014 година.

FaLang translation system by Faboba

Месечен репертоар

Декември 2022
П В С Ч П С Н
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Маркетинг