25 Октомври 2020

Покана за промоција на монографија: „30 ГОДИНИ ТДМ - СОН ШТО ТРАЕ“

На 27 октомври 2020 (вторник) со почеток од 13 часот, во Музејот на современа умeтност во Скопје, на отворено (со запазување на сите протоколи), Н.У. Театар за деца и младинци - Скопје, ќе го одбележи три деценискиот јубилеј со промоција на монографијата: „30 ГОДИНИ ТДМ - СОН ШТО ТРАЕ“.

 

Покана

 

На промоцијата свое обраќање ќе имаат:
Катарина Илиевска - Силјановска - Директор на Н.У. Театар за деца и младинци-Скопје
Тодор Кузаманов - автор на монографијата
проф. д-р Ана Стојаноска - рецензент на монографијата

Повелете!

Месечен репертоар

Мај 2021
П В С Ч П С Н
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Маркетинг