28 Мај 2019

Гостувања на Театарот за деца и младинци

Театарот за деца и младинци, во недела на 2 јуни, ќе биде гостин на театарскиот фестивал „СИЛЈАН ШТРКОТ“ што се одржува во Прилеп.

Со претставата „Грдото пајче“, во Режија на Деан Дамјановски,  нашиот театар ќе биде гостин на првото издание на овој театарски викенд, посветен на детскиот театар.

Пред почетокот на летото, на ден 06.06 .2019, нашиот театар ќе гостува и на театарскиот фестивал „ДЕБАРСКА КУКЛА“ во Дебар со претставата „Дванаесетте месеци“ во Режија и текст на Петар Пашов. На ден 11.06.2019 Театарот за деца и младинци исто така ќе гостува и на театарски фестивал  ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ со претставата  „Том Соер“ во Режија на Деан Дамјановски.

Месечен репертоар

Ноември 2019
П В С Ч П С Н
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Маркетинг

Joomla! Debug конзола

Сесија

Информација за профил

Искористеност на меморија

Барања до базата