Месечен репертоар

1plakati-dummie-TDM.jpgWednesday, 06 March 2024
Подрум
Почеток: 20:00 hours
Возраст: 14+
1dummie_pretstava-screen.jpgThursday, 07 March 2024
Том Соер
Почеток: 19:00 hours
Возраст:
giga-mega-bajka-plakat.jpgFriday, 08 March 2024
Роња, ќерката на ограбувачот
Почеток: 19:00 hours
Возраст: 6+
1plakati-dummie-TDM.jpgSaturday, 09 March 2024
Супербајкастично
Почеток: 19:00 hours
Возраст: 6+
1plakati-dummie-TDM.jpgWednesday, 13 March 2024
Како ќе го делиме мачорот
Почеток: 20:00 hours
Возраст: 12+
malata_sirena_plakat.jpgThursday, 14 March 2024
Малата сирена
Почеток: 19:00 hours
Возраст:
crvenkapa-slideset.jpgFriday, 15 March 2024
Црвенкапа
Почеток: 19:00 hours
Возраст:
cvetnata-slideset.jpgSaturday, 16 March 2024
Цветната улица
Почеток: 19:00 hours
Возраст:
plakat-pipi.jpgThursday, 21 March 2024
Пипи долгиот чорап
Почеток: 19:00 hours
Возраст:
1dummie_pretstava-screen.jpgFriday, 22 March 2024
Том Соер
Почеток: 19:00 hours
Возраст:
pepelaska-plakat.jpgSaturday, 23 March 2024
Пепелашка
Почеток: 19:00 hours
Возраст:
crvenkapa-slideset.jpgMonday, 25 March 2024
Црвенкапа
Почеток: 18:00 hours
Возраст:
Гостување во Велес, на фестивалот ,,5ре”
giga-mega-bajka-plakat.jpgWednesday, 27 March 2024
Франкенштајн
Почеток: 20:00 hours
Возраст: 14+
 
plakat-volshabnata.jpgThursday, 28 March 2024
Волшебната флејта
Почеток: 19:00 hours
Возраст:
c5f7f8ba22bc61faa6aa803ae1139d1d_XL.jpgFriday, 29 March 2024
Зрното грашок и принцезата
Почеток: 19:00 hours
Возраст:
giga-mega-bajka-plakat.jpgSaturday, 30 March 2024
Гига Мега Бајка
Почеток: 19:00 hours
Возраст:

Monthly repertoire

Saturday 23 December 2023
 • 12:00  ТОБИ    ::  Children plays
 • 19:00  ТОБИ    ::  Children plays
FaLang translation system by Faboba

Marketing

WORKING HOURS OF THE TICKET DESK

 • MondayНе работи
 • Tuesday10:00 - 12:00
  & 14:00 - 20:00
 • Wednesday10:00 - 12:00
  & 14:00 - 20:00
 • Thursday10:00 - 12:00
  & 14:00 - 20:00
 • Friday10:00 - 12:00
  & 14:00 - 20:00
 • Saturday10:00 - 12:00
  & 14:00 - 20:00

MESSAGE US

Име и презиме:
E-mail:
Порака

200 denarsticket price

02.3222.619TICKET RESERVATION AND QUESTIONS REGARDING BIRTHDAY PARTIES
bileti@tdm.mk

071.378.387TUESDAY TO FRIDAY FROM 12:00 TILL 15:00

ul. Dimitrija Chupovski 4,
1000 Skopje,
Republic N. Macedonia

02.3136.185ADMINISTRATION
contact@puppet.com.mk

 

znamenca levomasadeca levodeca desnodeca desnoznamenca desno

УСЛОВИ И ПРАВИЛА ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ НА РОДЕНДЕН:

 • Откуп на минимум 20 билети по редовна цена
 • Реденденот може да се прослави САМО во денови кога има претстави
  (Четврток, Петок, Сабота или Недела)
 • Роденденот се слави со претставата која е тој ден на репертоар
 • За сите останати информации Ве молиме јавете се на билетарата