17 Јули 2019

Одлука по јавен оглас број 02-464/2

ОДЛУКА
за избор на кандидати за вработување
по јавен оглас број 02-464/2 од 01.6.2019 година.

 

ПРЕЗЕМИ

Месечен репертоар

Август 2019
П В С Ч П С Н
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Маркетинг