12 Април 2019

Гостување на ИТФ "Михаил Лкатник" во Јамбол

Со претставата „ТОБИ“, Театарот за деца и младинци до 18 април, е специјален гостин на  21-вото издание на Интернационалниот театарски фестивал "Михаил Лкатник" во Јамбол, Бугарија.На фестивалот покрај нашиот театар учество  земаат уште 18 тетари ширум светот меѓу кои театарот од Москва, Русија,Рoмaнија ,Турција и многу други.

Во рамките на фестивалот се одржува и научна конференција на тема: КУКЛЕНИОТ ТЕАТАР И ДЕТСКАТА ПУБЛИКА.

Месечен репертоар

Јули 2019
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Маркетинг