Месечен репертоар

19 Септември 2019

Маркетинг

РАБОТНО ВРЕМЕ НА БИЛЕТАРАТА

 • ПонеделникНе работи
 • Вторник10:00 - 12:00 часот
 • Среда10:00 - 12:00 часот
 • Четврток10:00 - 12:00 часот
  и 17:00 - 19:00 часот
 • Петок10:00 - 12:00 часот
  и 17:00 - 19:00 часот
 • Сабота10:00 - 12:00 часот
  од 17:00 - 19:00 часот
 • Недела10:00 - 12:00 часот

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

Име и презиме:
E-mail:
Порака

02.3222.619ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА НА БИЛЕТИ И ПРАШАЊА ВО ВРСКА СО ПРОСЛАВА НА РОДЕНДЕНИ
bileti@tdm.mk

071.378.387ОД ВТОРНИК ДО ПЕТОК ОД 12:00 ДО 15:00 ЧАСОТ

ул. Димитрија Чуповски 4,
1000 Скопје,
Република С. Македонија

02.3136.185АДМИНИСТРАЦИЈА
contact@puppet.com.mk

znamenca levomasadeca levodeca desnodeca desnoznamenca desno

УСЛОВИ И ПРАВИЛА ЗА ЗАКАЖУВАЊЕ НА РОДЕНДЕН:

 • Откуп на минимум 20 билети по редовна цена
 • Реденденот може да се прослави САМО во денови кога има претстави
  (Четврток, Петок, Сабота или Недела)
 • Роденденот се слави со претставата која е тој ден на репертоар
 • За сите останати информации Ве молиме јавете се на билетарата