24 Јуни 2016

Завршена уште една плодна сезона за ТДМ

Почитувани,
заврши уште една успешна сезона во нашиот Театар за деца и младинци.

Реализиравме 3 нови претстави и тоа: 


Бескрајни соништаЗабележавме голем успех и на интернационалниот фестивал во Измир, Турција, каде што нашиот театар учествуваше со претставата „Бескрајни соништа“ во режија на Боњо Лунгов, како и учество на МТФ Војдан Чернодрински во Прилеп.

Македонска приказнаНа 28 Јуни, Театарот за деца и младинци ќе гостува на фестивалот „Гола месечина“ со претставата „Македонска приказна“ режирана од Боњо Лунгов со што ќе се заврши нашата богата сезона.

По паузата за летните одмори се враќаме со уште позасилено темпи и со нови изненадувања за Вас, нашата публика.

Ваш,
Театар за деца и младинци

Месечен репертоар

Декември 2018
П В С Ч П С Н
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Маркетинг