3 Април 2017

ТДМ без струја поради сервисен зафат на ЕВН

Поради технички зафат од страна на ЕВН, Театарот за деца и младинци ќе биде без електрична енергија во Понеделник од 09:00 до 17:00 часот. Поради ова нема да бидеме во можност да одговориме на телефонските повици.

Ви благодариме на разбирањето,
ТДМ

Месечен репертоар

Март 2018
П В С Ч П С Н
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Маркетинг

Тековни проекти

Сидарта
Режија: Јане Спасиќ
Тоби
Режија: Драгослав Тодоровиќ