27 Март 2017

Соопштение по повод Светскиот ден на театарот

Почитувани,

Театарот за деца и младинци ќе го прослави светскиот ден на театарот  така што ќе отстапи прво место за најмладата ,најмилата публика. На 02.04.2017та година ќе се одигра претставата "Пипи Долгиот чорап" и целиот приход од изведбата ќе се донира на СОС,,Детско Село”. Децата се иднината на театарот и светот.

Месечен репертоар

Декември 2018
П В С Ч П С Н
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Маркетинг