23 Јануари 2017

Проекти за 2017 година

За тековната 2017/2018та година, одбрани и одобрени се следните проекти:

1. Мачорот во чизми

Автор: Шарл Перо
Режија: Игор Ивковиќ

2. Снежната кралица

Режија: Софија Ристевска

3. Во месечевата соба

Автор: Валери Петров
Режија: Петар Пашо

Месечен репертоар

Декември 2018
П В С Ч П С Н
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Маркетинг