24 Септември 2016

Проекти за 2016 година

Пепелашка

ПЕПЕЛАШКА
- Детска претстава по Шарл Перо, драматизација на Горјан Милошевски, а режијата е на Деан Дамјановски

ГИГА МЕГА БАЈКА
- Детска претстава во режија Хана Миленковска по текст на Горјан Милошевски. Играат Мики Анчевски, Бојан Кирковски, Симона Спировска и Мартин Јорданоски.

УЧИЛНИЦА 304
- Мјузикл за тинејџери. Драматизација Маја Енчева, режија Боњо Лунгов

Месечен репертоар

Март 2018
П В С Ч П С Н
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Маркетинг

Тековни проекти

Сидарта
Режија: Јане Спасиќ
Тоби
Режија: Драгослав Тодоровиќ