6 Октомври 2017

Придонес по повод Светската недела на детето

По повод светската недела на детето, „Н.У. Театар за деца и младинци“ ќе го даде својот придонес со донирање на влезеници на деца со оштетен слух за претставата „Волшебната флејта“, која ќе се одржи на ден 08.10.2017 година.

Н.У. Театар за деца и младинци продолжува со својата активност да биде пример на хумана и социјално свесна установа која секогаш е тука за децата.

Месечен репертоар

Март 2018
П В С Ч П С Н
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Маркетинг

Тековни проекти

Сидарта
Режија: Јане Спасиќ
Тоби
Режија: Драгослав Тодоровиќ