27 Декември 2017

Новогодишни пакетчиња и театарска претстава за деца во социјален ризик

Денеска 27.12.2017, Н.У. Театар за деца и младинци во соработка со Министерство за труд и социјална политика донираше бесплатни билети за претставата ,,Дванаесетте месеци “ за децата згрижени во институциите и дневните центри во надлежност на министистерството. Пред почетокот на претставата министерката Мила Царовска ги поздрави и им се обрати на дечињата и потоа заедно со нив ја проследи претставата.

http://www.mia.mk/mk/Inside/RenderSingleNews/134/134040685

Месечен репертоар

Март 2018
П В С Ч П С Н
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Маркетинг

Тековни проекти

Сидарта
Режија: Јане Спасиќ
Тоби
Режија: Драгослав Тодоровиќ