21 Март 2016

26 години за Театарот за деца и младинци

Почитувани

Ве покануваме на ден 25.03.2016 ( Петок) со почеток од 12 часот да присуствувате на прославата по повод 26-тиот роденден на Театарот за деца и младинци.

Театар за деца и мпладинци

На пригодната свечаност ќе се обратат директорот Братислав Димитров, театрологот Јелена Лужина како и претставник на Министерството за култура.

Ќе ни биде особена чест и задоволство доколку не почестите со вашето присуство.

Со почит,
Н.У. ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ - Скопје

Месечен репертоар

Декември 2018
П В С Ч П С Н
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Маркетинг