21 Ноември 2017

20ти Ноември - Светскиот ден на детето

о повод светскиот ден на детето 20ти Ноември, Н.У. Театар за деца и младинци како социјално свесна установа и овој пат ќе го даде својот придонес за најмладите со донирање влезници за претставите што ќе се одржат на ден 24.11.2017 за деца од Заводот за рехабилитација на деца и младинци – Скопје, како и влезници за дечињата од установата ПОУ „Др. Златан Сремецза претставата што ќе се одржи на 6.12.2017. Со ова се надеваме дека ќе ја подигнеме социјалната свест и грижата за нашите најмлади.

giga mega bajka plakat

Со Почит
Н.У.Театар за деца и младинци

Месечен репертоар

Јануари 2019
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Маркетинг